REUTERS/Thomas Peter
OTKRIO ŠPANJOLCIMA

LEGENDARNI BORIS BECKER O SURADNJI S NOVAKOM ĐOKOVIĆEM 'On ima mentalitet pobjednika, ali više se nikada neću vratiti i biti njegov trener!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2018. 22:48

U razgovoru za španjolski El Pais, bivši njemački tenisač i jedan od najvećih sportaša ikad, Boris Becker kazao je kako je za njega prvi favorit za ovogodišnje osvajanje US Opena Španjolac Rafa Nadal koji iza sebe ima sjajnu sezonu.

- Nadal je apsolutni favorit. Imao je strašnu sezonu i zato i je na vrhu. Planove bi mu mogao poremetiti eventualno Novak Đoković koji je osvojio Wimbledon ili Roger Federer koji voli publiku u New Yorku.

Becker nije iznenađen velikm povratom Đokovića na teren.

REUTERS/Paul Childs
REUTERS

- Jednom kada ste šampion, uvijek ste šampion, a Novak ima upravo takav mentalitet. Izgleda kako mu je trebalo malo vremena i nekoliko turnira kako bi se vratio. Sretan sam što se vratio svojem starom stožeru.

Na pitanje hoće li se ikada vratiti na mjesto Novakovog trenera, Becker rekao:

- Ne, nikada više. Moje poglavlje kao trenera je zavšreno. Ali, ostali smo prijatelji i često znamo pričati o tenisu, često me zna pitati za savjet. Ima 31 godinu i zna što mu je činiti. Oko njega su također ljudi koji znaju što rade.

Linker
20. travanj 2024 07:01