Ilustracija
 KARIM SAHIB/AFP
Pala je odluka

Loše vijesti za sve ljubitelje tenisa, otkazano zagrijavanje za US Open: ‘Ovo je razočaravajuće...‘

Turnir u Washingtonu trebao je početi 13. kolovoza, ali otkazan je tri tjedna prije početka
Piše: HinaObjavljeno: 21. srpanj 2020. 16:39

Turnir tenisača u Washingtonu, kojim se trebala nastaviti sezona na ATP Touru koja je prekinuta početkom ožujka zbog izbijanja pandemije koronavirusa, otkazan je u utorak, objavila je Udruga teniskih profesionalaca.

Turnir u Washingtonu trebao je početi 13. kolovoza, ali zbog ograničenja vezanih za međunarodno putovanje, kao i zabrinjavajućeg porasta broja zaraženih posljendjih dana, on otkazan tri tjedna prije početka.

"Razočaravajuće je da se zbog dosada neviđenih okolnosti Citi Open ove godine neće moći održati. Znam kako su diektor turnira Mark Ein i njegov tim uložili veliki napor kako bi se prilagodili novim okolnostima, ali nažalost trenutačno je još mnoštvo važnih faktora koji su izvan naše kontrole", rekao je predsjednik ATP-a Andrea Gaudenzi.

Sezona na ATP Touru bi se prema sadašnjem planu trebala stoga nastaviti 20. kolovoza Western and Southern Openom, turnirom iz "masters 1000" serije koji se obično održava u Cincinnatiju, a koji bi se ove godine trebao održati u New Yorku na istim terenima na kojima bi se odmah potom, od 31. kolovoza trebao održati i "grand slam" turnir US Open.

Linker
14. kolovoz 2022 23:59