StoryEditor
Novak Đoković osvojio je Australian Open ove godine, ali i kritike nakon izbijanja koronavirusa na Adria Touru
 AFP
BRANI NOVAKA

Netko je ipak na Đokovićevoj strani: ‘Razmislite dvaput prije nego što osudite čovjeka čistog srca!‘

Ako ćemo o humanosti i velikodušnosti, Novak je apsolutno u vrhu, napisao je
Autor: SNObjavljeno: 24. lipanj 2020. 17:41

Kao da je otvoreno natjecanje tko će se više i s koliko žestine obrušiti na Novaka Đokovića, no ima i onih koji ne kriju da su na njegovoj strani. Jedan od njih je i Paul McNamee, bivši australski profesionalac...

"Upoznao sam dosta šampiona u svojem životu. Ako ćemo o humanosti i velikodušnosti, Novak je apsolutno u vrhu", započeo je svoj osvrt danas 65-godišnji Paul, a koji je 1982. godine igrao polufinale Australian Opena.

"Novak je htio donijeti radost, ali da, podcijenio je virus i snosi posljedice. Oprostite, ali razmislite dvaput prije nego što osudite čovjeka čistog srca koji je napravio grešku!", zaključio je na kraju Australac.

Naravno, skupio je dosta afirmativnih, ali i negativnih komentara: "Ne, niste u pravu! Nije se obazirao na upozorenja. COVID ne mari za dobre namjere", samo su neki od odgovora.

U svakom slučaju, trakavica se nastavlja, komentara neće nedostajati i u danima koji dolaze. Čini se da će debakl Adria Toura i širenje koronavirusa puniti medijske stupce diljem svijeta, ako ništa barem teniskih rubrika, jer turnira nema na vidiku najamanje još mjesec i pol...

Linker
01. srpanj 2020 18:36