StoryEditor
Dominic Thiem i Novak Đoković 
 AFP
ADRIA TOUR

Otac pobjednika Beograda javio što će s osvojenim novcem: Nije bilo pametno ići plesati, ali Đoković...

Dominic Thiem osvojio je prvu postaju Adria Toura, a njegov tata otkrio je detalje za austrijski list
Autor: HinaObjavljeno: 04. srpanj 2020. 09:16

Austrijanac Dominic Thiem će donirati nagradu koju je osvojio za pobjedu na Adria Touru u Beogradu, objavio je u petak njegov otac i trener.

Nakon Adria Toura u Beogradu organiziran je Adria Tour u Zaru koji je prekinut prije samog finala kada se otkrilo da je jedan od sudionika bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus. Poslije njega testirani su i ostali sudionici i otkiriveno je da su pozitivni i hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener, trener Grigora Dimitrova, srpski tenisač Viktor Trocki i direktor turnira Goran Ivanišević. 

image
AFP

Wolfgang Thiem je u razgovoru za austrijski dnevnik "Presse" kazao da će njegov sin, treći tenisač svijeta, donirati svoju novčanu nagradu, čiji iznos nije poznat, udruzi čije ime također jije otkrio.

Također je stao u obranu Đokovića koji se našao na udaru kritika nakon što je otkriveno da su se mnogi sudionici turnira u Zadru zarazili koronavirusom.

"Naravno, ići plesati u noćni klub  nije bila dobra ideja, ali Đoković nije napravio ništa loše", ocijenio je Thiemov otac.

Linker
04. srpanj 2020 09:17