ANNE HATHAWAY

Poznata glumica priznala da se ne snalazi u novom normalnom: ‘Je**** veš i kućni poslovi!‘

‘Cijelo to iskustvo u karanteni bilo je jedno veliko carstvo izazova‘, rekla je 38-godišnja glumica i majka dva sina
Anne Hathaway
 Amazon Studios - Album/Album/Profimedia

Anne Hathaway (38), nagrađivana glumica, koju publika zna po ulogama u filmovima poput "Serenity" i "Vrag nosi Pradu", roditeljstvo u uslovima "novog normalnog" vidi kao stalni izazov, a nije joj, kako je rekla, najbolje sjelo što se morala posvetiti isključivo kućnim poslovima.

Za sebe će reći da je ponosna mama dvojice sinova, Jonathana i Jacka, i ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, ali i da je to iskustvo koje je prepuno uspona i padova.

- Nisam savršen roditelj, ali trudim se uvijek smirenim tonom razgovarati s djecom, koliko god je to teško, otvoreno je kazala holivudska zvijezda.

image
AFP

Tijekom "lockdowna", Anne se svakodnevno brinula o kućanstvu, baš poput poput običnih "smrtnika", a ispričala je da joj je jedan od najvećih izazova bio pranje rublja.

- Samo ću reći: "J***** veš! Cijelo to iskustvo u karanteni bilo je jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite, to je ta krivulja. Osim toga, imate osjećaj kako sve radite krivo, osobito kad su djeca mala, a vi nemate baš nikakva iskustva - ispričala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:37