KELLY DEFINA Afp
POSLUŠAJTE ZAPIS

AUDIO: Procurila ‘dramatična‘ poruka! Srbi tvrde da je to Đokovićev glas: ‘Za sada sam slobodan čovjek...‘

Kurir piše da je ovo ‘možda čak i prva poruka koju je poslao obitelji nakon što je pušten iz hotela‘
Piše: SNObjavljeno: 11. siječanj 2022. 20:37

Novak Đoković i čitav sportski svijet s nestrpljenjem čekaju neke nove informacije, prije svega one koje bi mogle stići iz usta australskog ministra imigracije Alexa Hawkea koji ima ovlasti ukinuti vizu srpske zvijezde usprkos odluci tamošnjeg Federalnog suda.

Kako stvari stoje, prvi tenisač svijeta još uvijek je u igri za nastup na Australian Openu. Novak je već odradio i dva treninga, a dok čeka eventualno obraćanje Hawkea, srpski portali objavili su snimku za koje tvrde da sadrži 'dramatičnu' Đokovićevu poruku.

"Tebra, pušten sam, evo me u kući. Sve je OK, za sada. Objavljujem upravo priopćenje, jako kratko s terena. Igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovjek, ali vidjet ćemo što donosi sutra", stoji u navodnoj Noletovoj poruci koju je poslao još nakon izlaska iz pritvora.

Kurir piše da je ovo "možda čak i prva poruka koju je poslao obitelji nakon što je pušten iz hotela". Neki mediji navode da je poruka "vrlo vjerojatno" poslana jednom od braće, dok drugi smatraju da je ipak poslana neimenovanom prijatelju.

Poslušajte zapis na kojem se, ponavljamo, navodno čuje Đokovićev glas.

Linker
24. travanj 2024 02:49