StoryEditor
Novak Đoković i Grigor Dimitrov tijekom Adria Toura
 AFP
‘MUKE‘ ZA NOVAKA

Foto: Pozvali na Đokovića policiju, a onda im je prvi tenisač svijeta odgovorio na urnebesan način!

Britanski portal zapitao se zašto Srbin šeta po ulicama Španjolske bez maske i gdje je policija da ga kazni sa 100 eura
Piše: SNObjavljeno: 22. srpanj 2020. 19:03

Novak Đoković ne silazi s naslovnica portala diljem planeta, a određeni dio medija ne posustaje u "gaženju" prvog tenisača svijeta mjesec dana nakon fijaska s Adria Tourom, odnosno proboja koronavirusa na turnir u Zadar (preko Grigora Dimitrova). Daily Mail tako je pozvao i policiju na njega kad je objavljena fotografija da je stigao u Španjolsku, a Đoković im je već odgovorio...

"Kazna u tom području Španjolske je 100 eura za onog tko ne nosi masku! Gdje je sad policija!?", piše Daily Mail, a cijeli članak možete pročitati - ovdje.

Kontaktirali su, priznaju autori članka, i tabor Novaka Đokovića, a on im se nije javio tekstualno, već s nekoliko - fotografija.

View this post on Instagram

#djokovic#world no.1 #tennis 🤩🎾

A post shared by Kata Várszegi Véber (@katavarszegi931) on

I to ih nije on objavio, već oni sretnici koji su imali priliku fotografirati se s najboljim tenisačem svijeta u ovome trenutku.

Novak Đoković stigao je prije nekoliko dana u Marbellu, tamo gdje je i proveo prvi dio izolacije tijekom koronavirusa, a sad će ondje "dodati gas" i pripremati se za nastavak tenise sezone.

Vlasnik 17 Grand Slam turnira nije isključio odlazak na US Open, ali problem je obavezna samoizolacija u trajanju od dva tjedna nakon povratka iz SAD-a što znači da bi morao propustiti Rim i Madrid, dvije ključne postaje u zagrijavanju za Roland Garros. 

Linker
13. kolovoz 2020 08:59