Zadar, 180620
Teniske zvijezde koji ovaj vikend sudjeluju na Adria tour spektaklu u Zadru su danas poslijepodne odigrali kosarkasku utakmicu u dvorani Kresimira Cosica na Visnjiku sa seniorima KK Zadar.
Na fotografiji: Novak Djokovic i Aleksandar Zverev.
 LUKA GERLANC/CROPIX
Oglasili se iz kluba

Košarkaši Zadra u samoizolaciji nakon utakmice protiv Đokovića i teniske elite: ‘Strah nije prisutan‘

‘Naša odgovornost je maksimalno ozbiljno pristupiti situaciji, što zbog nas samih, ali i drugih‘
Piše: HinaObjavljeno: 22. lipanj 2020. 14:16

Košarkaški klub Zadar je nakon sinoć potvrđenog pozitivnog COVID-19 slučaja bugarskog tenisača Grigora Dimitrova poduzeo sve potrebne mjere te je u konstantnoj komunikaciji s nadležnim tijelima i službama kako bi iz mjera predostrožnosti novonastaloj situaciji pristupili maksimalno ozbiljno i odgovorno, objavljeno je u ponedjeljak na klupskim službenim stranicama.

Jedan od igrača Zadra Karlo Uljarević je potvrdio kako se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi ukazivali na prisutnost COVID-19.

"Osjećam se poprilično dobro i strah apsolutno nije prisutan, bez obzira na nastalu situaciju. Naša odgovornost je maksimalno ozbiljno pristupiti situaciji, što zbog nas samih, ali naravno i zbog drugih, te je klub još sinoć poduzeo apsolutno sve potrebne predradnje. Moji suigrači i ja osobno nalazimo se u samoizolaciji te ćemo se uskoro podvrgnuti testiranju, a nakon istog ćemo znati točnu situaciju s time da vjerujemo u najbolji mogući ishod iste", kazao je Uljarević.

Dimitrov je sudjelovao na humanitarnom turniru Adria Tour kojeg je u Zadru organizrao Novak Đoković. Sudionici turnira su dan prije prvog meča odigrali utakmicu s košarkašima Zadra.

image
Zadar, 180620
Teniske zvijezde koji ovaj vikend sudjeluju na Adria tour spektaklu u Zadru su danas poslijepodne odigrali kosarkasku utakmicu u dvorani Kresimira Cosica na Visnjiku sa seniorima KK Zadar.
Na fotografiji: Novak Djokovic i Grigor Dimitrov.
Foto: Luka Gerlanc/CROPIX
LUKA GERLANC/CROPIX

Nakon što je sinoć objavljeno da je Dimitrov pozitivan na koronavirus, 22 sudionika Adria Toura podvrgnuta su testiranju i utvrđeno je da su pozitivni najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Linker
19. travanj 2024 21:42