StoryEditor
 ANDREJ ISAKOVIC/AFP
NE DA NA SRPSKOG TENISAČA

Legenda hrvatskog sporta Srbima: ‘Novaka napadaju mali miševi!‘ Otkrio je i što je s Goranom Ivaniševićem

Dino Rađa objasnio je zašto je stao u obranu prvog tenisača svijeta. Ovoga puta u intervjuu za RTS.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2020. 12:31

Tek što su se stišale reakcije iz teniskog, ali i ne samo teniskog svijeta na turnir kojeg je Novak Đoković prije desetak dana trebao završiti u Zadru, na vruću je temu u intervjuu za RTS podsjetio legendarni košarkaš Dino Rađa. Već je ranije stao u obranu organizatora Adria Toura, čija je zadarska priča završila na dan finala koje nije odigrano.

Objasnio je Rađa zašto je stao u obranu Đokovića:

- Da odmah razjasnim jer su mi, naravno, rekli da branim prijatelja. Međutim, on i ja smo se sreli jednom u životu, popričali nekoliko minuta, slikali se i to je to. Ne branim ga zato što smo prijatelji, nego zato što ga izuzetno poštujem kao sportaša, zbog svega što je napravio, a još više ga poštujem zbog njegova načina ponašanja - kaže Rađa.

image
NIKOLA VILIC/CROPIX

 

- Čovjek je stvarno pokušao da napravi za nas nekakvu reklamu. Dogodilo se to što se dogodilo, ali kada pogledate danas, poslije osam dana, u Zadru imate troje-četvero zaraženih osim njih koji su sudjelovali. Imate stotine slučajeva okolo, ali nikom ništa. Naravno, nije poenta nabiti na križ nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu u meni je izazvalo reakciju koja je sročena u dvije minuta, a onda su poludjeli. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovu mjestu, koji su ljubomorni na njegove uspjehe i na sve što on radi.

Zaražen je i Novakov trener Goran Ivanišević, a Rađa je otkrio kakvo je njegovo stanje.

- Čuo sam se s Goranom i rekao mi je da je imao temperaturu, ali da se sada osjeća dobro i da bi potpisao da tako ostane do kraja.

Linker
30. lipanj 2020 12:44