Olja Šaripova
 INSTAGRAM
NEGIRA OPTUŽBE

‘Pokušao me je ugušiti, htjela sam pobjeći!‘ Mlada njemačka zvijezda tvrdi: ‘Žao mi je, ali nije istina‘

‘Bojala sam se da nas netko ne vidi i ne čuje. Ali na kraju sam se uspjela osloboditi i pobjegla sam‘
Piše: HinaObjavljeno: 30. listopad 2020. 09:33

Njemački tenisač Alexander Zverev (23) negirao je optužbe da je fizički napao bivšu djevojku Olju Šaripovu, te istodobno potvrdio kako će postati otac s bivšom partnericom Brendom Pateom.

Mlada Ruskinja je optužila Zvereva da ju je pokušao zadaviti tijekom US Opena, te kako ju je udario glavom u zid.

Šaripova je priču o napadu objavila putem Instagrama i u početku nije imenovala napadača, ali je kasnije potvrdila ruskim medijima da je to Zverev. Šaripova je također tvrdila da je iz hotela morala pobjeći bosa.

"Šetala sam s Dašom, suprugom Danila Medvedeva i svojom prijateljicom. Malo smo se zadržali, a Sasha (Alexander) se zbog toga naljutio. Kad sam se vratila kući, potukli smo se. Na Instagramu sam napisala da me pokušao ugušiti jastukom. Pokušala sam nekoliko puta pobjeći iz sobe, ali on mi nije dopustio.", otkrila je i nastavlja:

"Bojala sam se da nas netko ne vidi i ne čuje. Ali na kraju sam se uspjela osloboditi i pobjegla sam. Prvo sam se skrivala u hotelu, ali Sasha je sišao dolje i pronašao me. Stajali smo blizu bočnog ulaza. Jecala sam i pokušala otići, a on je želio da se vratim u sobu i razgovaramo. Ali shvatila sam da u tom trenutku neće biti dijaloga. Bila sam uplašena i htjela sam pobjeći. Sasha me gurnuo uza zid i rekao da mu se za to neće ništa dogoditi."

Sedmi tenisač svijeta je optužbe svoje bivše djevojke nazvao "neutemeljenim i neistinitim."

image
INA FASSBENDER

"Jako sam tužan zbog neutemeljenih optužbi moje bivše djevojke Olge Sharipove," kazao je Zverev u priopćenju za medije.

"Žao mi je što je dala takve izjave jer optužbe jednostavno nisu istinite. Imali smo vezu, ali ona je davno završila. Zašto se Olja sada odlučila za takve optužbe, stvarno ne znam," napisala je teniska zvijezda.

Istoga dana potvrdio je kako će s bivšom partnericom, 27-godišnjim njemačkim modelom, dobiti dijete, javlja francuska novinska agencija AFP.

"Posljednjih nekoliko dana za mene su bili veliki izazov", priznao je Zverev.

Njegova bivša djevojka, njemačka manekenka Brenda Paeta (27), prije nekoliko dana je otkrila kako je trudna, ali i da ne želi čuti za njega.

"Trudna sam 20 tjedana i čekam Alexanderovo dijete, s kim sam imala različite poglede na život, zbog čega smo se i rastali. Ali, ne dolazi u obzir da to dijete odgajamo zajedno," kazala je Brenda za njemački Bild.

Linker
17. travanj 2024 18:31