Ernests Gulbis

 DAVID GRAY/AFP/PROFIMEDIA
SKANDAL U ITALIJI

VIDEO: Uhićen zbog vruće noći s prostitutkom, vrijeđao žene, mrzi Đokovića, a pogledajte što je sada učinio

Više puta tijekom karijere lomio rekete, prema nekim procjenama njih 60-70 godišnje
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2022. 19:23

Latvijski tenisač Ernests Gulbis napravio je skandal na jednom od Challenger turnira u Italiji. Naime, nakon što je izgubio servis, spomenuti je iz sve snage bacio reket na drugu stranu terena. Srećom po njega tamo nije bilo nikoga.

Gulbis je inače jedan od najkontroverznijih tenisača na Touru u poslednjih nekoliko godina, a poznat je i po tome što je u jednom trenutku sve izgovorio na račun Novaka Đokovića s kojim je trenirao i u akademiji Nikole Pilića.

- Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina. Tada je bio običan dječak. Promjenio se nakon prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali niti jedan sukob, ali osjećam promjenu u njegovoj osobnosti. Ne volim takve ljude - rekao je Gulbis prije desetak godina.

Gulbis je više puta tijekom karijere lomio rekete, prema nekim procjenama njih 60-70 godišnje. Ulazio je u rasprave, a zatim i davao neobične izjave. Smatra da žene ne bi trebale igrati tenis, već sjediti kod kuće i brinuti se o djeci, rekao je da je velika četvorka (Đoković, Federer, Nadal, Murray) dosadna, a turnir u Rotterdamu pohvalio je samo zato što ga ima marihuana legalna. Također valja istaknuti kako je uhićen u Švedskoj zbog noći provedene s prostitutkom.

Linker
20. travanj 2024 10:50