StoryEditor
Jelena Dokić
SPASILA JE LJUBAV

Zbog veze s Hrvatom proživjela pakao! Bivša teniska zvijezda poslala poruku od koje će se mnogi naježiti

Godinama je bila u depresiji zbog čitave situacije, a najteži trenutak u životu dogodio se 2005.
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2020. 12:31

Bivša teniska zvijezda, Jelena Dokić emotivnom se porukom na svom Instagram profilu obratila svom izabraniku Tinu Bikiću povodom godišnjice njihove ljubavi. Jelena je imala težak život uz oca Damira, a detalje tragične i nasilničke priče otkrila je i u svojoj autobiografskoj knjizi. 

Otkrila je kako je godinama bila u depresiji zbog čitave situacije, a najteži trenutak u životu dogodio se kada je 2005. godine morala napustiti obitelj i zajedno s Tinom otišla živjeti u Zagreb. Otac je bio posebno ljut na nju što je ušla u vezu s Hrvatom. 

- U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla učiniti. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom - otkrila je nedavno Jelena za australske medije.

Iz pakla kojeg je proživljavala s ocem spasila ju je upravo spomenuta ljubav.

- Ne postoji nitko drugi s kim bih dijelila život. Ne postoje riječi koje mogu opisati koliko te volim i koliko mi značiš. Ti si najsjanija i najbrižnija osoba velikog srca. Hvala ti za sve što činiš za mene i za nas i što si uvijek pred mene bez obzira na sve.  Ti si najpozitivnija osoba koju sam ikada upoznala i hvala ti što si me izvukao iz mraka kada sam pomislila da izlaza više nema. Kada sam htjela sve okončati. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, što vjeruješ u mene i nas. Hvala ti što si me čuvao i liječio, sretna sam što te imam pored sebe i ne znam što bih bez tebe. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Hvala na svemu i na ovih 17 prelijepih godina. Nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih godina i sjajnih uspomena u njima. 

Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvijek - napisala je Dokić na društvenim mrežama poruku svom suprugu Tinu Brkiću. 

Linker
21. srpanj 2020 14:54