REUTERS/Osman Orsal
ZAHTJEVNA TURSKA PUBLIKA

TURCI PROŠLI DALJE, ALI TRENERU VELIKANA SE I DALJE TRESE STOLICA 'Izvukli smo neodlučeno protiv jakog suparnika, ali to je na kraju sasvim u redu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. studeni 2018. 23:21

Trener Fenerbahčea Erwin Koeman na presicu je stigao istog izraza lica kao i Nenad Bjelica. Dakle, bio je zadovoljan i sretan. On je također ostvario cilj...

- Uspjeli smo, plasirali smo se dalje, na proljeće ćemo igrati u Europi, prošli smo skupinu s vrlo jakim momčadima. Ovaj bod nam je bio dovoljan za ostvarenje našeg cilja, nastavak natjecanja bio je naša meta. Odigrali smo neodlučeno protiv jakog suparnika od kojeg smo u prvoj utakmici uvjerljivo poraženi. To i činjenica da idemo dalje čini me zadovoljnim - kazao je u početku Koeman.

Kazao je kako je njegova momčad u prvom poluvremenu bila bolja.

- Imali smo više prilika u prvom poluvremenu, ali nismo bili dobri u realizaciji. To nam je nedostajalo. Ali isto tako, Dinamo nam je u drugom dijelu stvorio neke opasne situacije, mogli su zabiti i oni. Neodlučeno je na kraju sasvim u redu.

Tako su nakon utakmice oba trenera bila zadovoljna, jer su njihove momčadi osigurale europsko proljeće. Međutim, za razliku od Koemana, Bjelica zna da će ga dočekati. Po raspoloženju koje je vladalo među turskim novinarima, bez obzira što je izborio europsko proljeće, Koeman bi već u siječnju mogao biti bivši, već se traži novo lice na klupi. Kazao je Koeman da o tome ne razmišlja, ali tako će vjerojatno biti.

Bjelica s druge strane, želi trijumfalno završiti skupinu pobjedom nad Anderlechtom, što bi onda bila točka na "i" zaista vrhunske europske sezone Modrih koji su i u Istanbulu pokazali kako su momčad dovoljno snažna da i dalje u Europi razveseljava svoje navijače.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. listopad 2020 05:10