Allegri
 Tullio M. Puglia/Getty Images / Getty Images
NOVO IME NA KLUPI

UNITED VEĆ JE KRENUO U AKCIJU PRONALAŽENJA SOLSKJAEROVOG NASLJEDNIKA Englezi tvrde: Max Allegri prvi kandidat, ali Talijan je postavio ultimatum

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 18:25

Massimiliano Allegri već se nako vrijeme spominje kao jedan od kandidata za klubu Manchester Uniteda na kojoj bi trebao naslijediti Ole Gunnara Solskjaera. Crveni vragovi ne izgledaju dobro ove sezone stoga na Otoku sve češće traže zamjenu Norvežaninu.

Ipak, kako navode engleski mediji talijanski stručnjak postavio je ultimatum. Posao želi odmah, točnije u idućih nekoliko tjedana ili od čitave priče neće biti ništa.

Treba vidjeti hoće li Talijan u konačnici sjesti na užarenu klupu obzirom da je Solskjaer vezan za klub ugovorom na tri godine i njegov odlazak bi značio i veliku odštetu koju bi klub morao isplatiti.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 12, 2019  Juventus coach Massimiliano Allegri before the match   REUTERS/Alberto Lingria - RC1861DBFAB0
REUTERS/Alberto Lingria

Osim Allegrija Daily Mail je u srijedu objavio kako je velikan iz Manchestera zainteresiran i za dovođenje njemačkog stručnjaka Juliana Nagelsmanna.

Linker
20. travanj 2024 00:07