REUTERS/Massimo Pinca
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

UVJETI VELIKOG TRANSFERA VEĆ SU DOGOVORENI Gonzalo Higuain na korak od novog kluba, ali ne ide u Chelsea kako se nagađalo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2018. 10:25

Gonzalo Higuain pristao je u sljedećoj sezoni nositi dres Milana u koji će stići na jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora, što će omogućiti Milanu da obavi i razmjenu braniča u kojoj će iz Juventusa dovesti 24-godišnjeg Mattiju Caldaru, a natrag u Torino poslati 31-godišnjeg Leonarda Bonuccija, nakon njegove jednogodišnje milanske avanture.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan će za dolazak 30-godišnjeg argentinskog napadača ove godine izdvojiti između 18 i 20 milijuna eura, a sljedeće godine otkupiti njegov ugovor, koji je s Juventusom potpisao do ljeta 2021. godine, što će "crno-crvene" koštati još 35 milijuna eura.

Konačna potvrda transfera trebala bi javno biti obznanjena u utorak nakon sastanka Higuainovog brata i menadžera Nicolasa sa novim sportskim direktorom Milana Brazilcem Leonardom, koji je stekao status legende u klubu kao igrač, a bio je i trener.

Linker
25. travanj 2024 04:29