StoryEditor
Raheem Sterling
 Alex Livesey/Getty Images
TO MU ZAISTA NIJE TREBALO

VIDEO: BAHATA ZVIJEZDA RAZBJESNILA ENGLESKU JAVNOST 'Navijači ti ovo neće nikad oprostiti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2016. 14:25

Nakon ispadanja od Islanda u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj engleski nogometni reprezentativci vratili su se osramoćeni u domovinu, a otočki mediji očekivano ih 'bombardiraju' sa svih strana.

 

Dok će engleskim navijačima trebati dugo vremena da 'probave' novu sramotu i razočaranje reprezentacije, engleski reprezentativac Raheem Sterling, koji je žestoko kritiziran zbog svojih očajnih igara, brzo se oporavio od lošeg rezultata i nije se držao uputa svog agenta za odnose s javnošću da se drži pritajeno neko vrijeme.

Tako je svega par dana nakon ispadanja Engleske na internetu osvanuo video u kojem se Sterling u dresu engleske reprezentacije hvali svojom velebnom i raskošnom vilom s umivaonikom ukrašenom kristalima i srebrnim zahodom.

 

Pohvalio se Sterling i raskošnom kolekcijom skupocjenih automobila, kao i fotografijama s odmora u Dubaiju, a takvo ponašanje nije najbolje sjelo engleskim navijačima.

Jedan od njih je putem društvenih mreža poručio: "Zemlja je u žalosti, a on se sunča. Navijači ti ovo nikad neće oprostiti".

 

Linker
28. rujan 2020 21:03