screenshot
PORAZ U PRVOM NASTUPU

VIDEO: DEBI LOVRE KALINIĆA OSTAO U SJENI ŠOKANTNIH DOGAĐAJA NA TERENU Igrač Lyona se iz čistog mira srušio na travnjak, hitno reagirali liječnici

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 26. siječanj 2020. 19:20

Lovre Kalinić debitirao je za Toulouse u francuskom prvenstvu samo nekoliko dana nakon što je stigao na posudbu iz Aston Ville u kojoj je prošlu polusezonu bio u drugom planu i nije branio. Toulouse koji je posljednji na tablici je poražen, Lyon je na domaćem terenu slavio s 3:0, a Kalinić i društvo znali su i prije susreta da ih čeka težak posao.

Utakmicu je obilježio šokantan događaj kada se u 20. minuti iz čista mira srušio domaći igrač, 22-godišnji Terrier pa je hitno reagirala medicinska služba, odvezen je s terena a klub je do poluvremena izvijestio da je stabilno te da je pri svijesti i osjeća se bolje.

Što se same utakmice tiče, Lyon nije imao problema, poveli su u 29.minuti kada je sa 10 metara Cornet pogodio Kaliniću između nogu. Drugi pogodak u 71. djelo je Dembelea iz blizine nakon što je hrvatski reprezentativac obranio težak šut. Za 3:0 je u 77.minuti pogodio Toko Ekambi od vratnice.

Još jedan Vatreni i bivši igrač Hajduka Filip Bradarić bio je u konkurenciji za nastup u novoj sredini. Igrač Cagliarija Bradarić koji je na posudbi od petka u Celti nakon polusezone u Hajduku bio je među pričuvama u domaćem remiju 0:0 s Eibarom u kojemu su propustili puno prigoda, a i njih čeka teška borba za opstanak.

Linker
20. travanj 2024 11:15