StoryEditor
 Facebook screenshot
DALIĆ U VARAŽDINU

VIDEO: IZBORNIK IZNENAĐEN, SUSJEDI I PRIJATELJI MU PRIREDILI DOČEK U ULICI! 'Bio sam pred sto tisuća ljudi, ali ovo me zaista dirnulo!'

Autor: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. srpanj 2018. 19:47

Na Kapucinskom trgu u varaždinu sve je spremno za doček Zlatka Dalića, ali prije samog dolaska na Trg, hrvatskom izborniku veliko iznenađenje priredili su susjedi, prijatelji i rodbina. Veselo društvo dočekalo je Dalića u njegovoj ulici i odmah su ga izgrlili i izljubili. Izbornik je izgledao prilično iznenađen, nije očekivao baš doček 'ispred kuće'.

- Dragi moji susjedi, bio sam i pred sto tisuća ljudi, ali ovo me zaista dirnulo. Znam koliko dobre susjede i sugrađane imam, ali ovo zaista nisam očekivao. Drago mi je da ste prepoznali da smo igrali za našu Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovaj rezultat hvalevrijedan. Jučerašnji doček u Zagrebu teško će se ponoviti u hrvatskoj povijesti, osim ako postanemo svjetski prvaci. No i ovaj doček za mene isto toliko znači, jer znam da je iz vašega srca, od mojih susjeda, od mojih sugrađana. Puno puta sam rekao da se ne sramim svojeg porijekla, odakle sam krenuo, iz svog rodnog grada, ali puno puta sam rekao i da je meni Varaždin dao sve u životu, dao mi je šansu da budem ono što jesam i da sve ovo napravim, tako da ja s ponosom ističem da sam ja Varaždinec - rekao je Dalić pred svojim susjedima koji su ga pozdavili pljeskom i skandiranjem, prenose Varaždinske vijesti.

- Ovo što sam ja doživio od vas, kao netko tko je u grad došao sa strane, ovakve osjećaje ljubavi i iskrenosti, za ovo vrijedi živjeti i biti jednostavan čovjek. Pit ću i dalje kavu s kim sam i prije pio, družiti se s istim ljudima, ovo ništa neće promijeniti. Zato smo i sve ovo napravili, mislim da nam fali pozitive, jednostavnosti, normalnih ljudi... - naglasio je Dalić i od srca zahvalio na dočeku i podršci, uz poruku "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska".

Linker
25. lipanj 2020 05:16