Screenshot: Twitter
INSPIRATIVNI GOVOR

VIDEO: U MEDIJE PROCURILA SNIMKA POGBINOG NABRIJAVANJA FRANCUZA UOČI OKRŠAJA PROTIV VATRENIH 'Nećemo im dopustiti da nam to uzmu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 22:50

Objavljena je videosnimka inspirirajućega govora Paula Pogbe uoči finala svjetskoga prvenstva. 25-godišnjak se obratio svojim suigračima u svlačionici i poručio im da su samo '90 minuta udaljeni od upisivanja u sportske almanahe'.

Ova reprezentacija Francuske je pobjedom protiv Hrvatske postala tek druga momčad u povijesti države koja se okitila najvažnijim nogometnim odličjem.

"Momci, ne želim govoriti previše, svi znamo gdje smo, svi znamo što želimo, svi znamo koliko smo daleko došli.", poručio je Pogba suigračima okupljenima oko stola u svlačionici. "90 smo minuta udaljeni od stvaranja povijesti. 90 minuta. Jedna utakmica. Jedna utakmica. Ne znam koliko smo takvih susreta odigrali u svojim karijerama, ali ovo je onaj susret koji mijenja sve. Mijenja cijelu povijest", izjavio je Pogba ove riječi koje su brzo prenijeli svi mediji čim su se dokopali snimke.

"Dvije su momčadi, a samo je jedan trofej. I njima je isto, oni također žele što i mi. Danas nećemo dopustiti drugoj ekipi da nam uzme ono što nam pripada."

Njegov inspirirajući govor zasigurno je dao vjetar u leđa ostalim reprezentativcima. Kao što već znamo, Pogba je postigao krucijalni treći pogodak u finalu, upravo u trenucima kad je Hrvatska napadala i prijetila dostići rezultat.

Nesumnjivo, Pogba je svojim igrama na prvenstvu ušutkao sve zajedljive medije koji su ga kritizirali uoči povijesnog Mundijala.

Linker
18. travanj 2024 22:01