OBRAČUN NAKON FINALA

Huligani uništili automobil i napadali partizanovce!

Prije, za vrijeme i nakon košarkaškog turnira Final Four između KK Cibona i KK Partizan u zagrebačkoj Areni u nedjelju predvečer, policija je na prekršajnu obradu u službene prostorije dovela ukupno 19 osoba od kojih je dvoje Slovenaca.

Prije utakmice na kojoj je, prema policijskim procjenama bilo 15 tisuća gledatelja, 30-godišnji je mladić uništio toyota corolla verso srbijanskih nacionalnih oznaka koju koristi netko od članova KK Partizan. Naime, toyota je bila na semaforu ispred arene a put joj je prepriječio 30-godišnji vozač opel vectre.

Iznerviran očito registarskim oznakama, vozač 'kratkog fitilja' je izašao iz svog automobila te ničim izazvan rukama i nogama počeo lupati po limu i staklu toyote.

Na sve to je putnike u vozilu častio psovkama. Iako se udaljio potom niz ulicu te ušao u Arenu, zahvaljujući kvalitetnom opisu napadača, policija ga je uhitila za vrijeme košarkaškog sraza i odvela na kriminalističku obradu.

Ispred dvorane na platou Arene bilo je također burno gdje je skupina nepoznatih mladića napala dvojicu Slovenaca. Pošteđeni nisu bili ni šetači kod obližnjeg Hotela 'I' gdje su napadnuta dvojica Zagrepčana od kojih je jedan 'zaradio' lakše tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:52