SEKUNDE DO POBJEDE

VIDEO: Nije samo Kecman zavio Hrvatsku u crno!

Nevjerojatna završnica u produžetku Final Foura NLB lige između Cibone i Partizana prizvala je sjećanja na neke infarktne završnice u kojoj je Hrvatska dobila, ali i izgubila velike utakmice
Zagreb, 250410.Arena Zagreb.Zavrsnica kosarkaske regionalne lige, finalna utakmica Nlb lige izmedju Cibone i Partizana.Na slici: 0,6 sekundi prije kraja Kecman igrac Partizana zabio kosa za pobjedu Partizana, slave pobjedu Nlb lige.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Nevjerojatna završnica u produžetku Final Foura NLB lige između Cibone i Partizana prizvala je sjećanja na neke infarktne završnice u kojoj je Hrvatska dobila, ali i izgubila velike utakmice. Cibona je poražena od Partizana košem Kecmana sa svoje polovice igrališta i nastao je muk u zagrebačkoj Areni.

No, to nije bio najteži poraz hrvatske momčad na jednoj utakmici. Prisjetimo se velikih poraza, ali i pobjeda:

120 sekundi

Semih Senturk

Dok su naši igrači još slavili pogodak i 1-0 protiv Turske u četvrtinalu Eura u Austriji 2008., Semih Senturk zabio je za 1-1 i jedanaesterce u 122. minuti.

13 desetinke

Igor Milanović

Nakon četiri produžetka i dva sata i 15 minuta igre, Jugoslavija je pogotkom Igora Milanovića tri desetinke prije kraja pobijedila Italiju u finalu SP-a u Madridu 1986.

13 sekunde

Iztok Puc

Rukometaši Badel 1862 Zagreba su nakon plus pet u prvoj utakmici finala Lige prvaka 1993. gubili kod Wallaua. Iztok Puc zabio je za drugi naslov prvaka Europe (22-18).

Pogledajte video

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:15