ISPRAĆAJ U PETAK

FOTO: BAD BLUE BOYSI SE OPROSTILI OD KUŽEA Na sjeveru Maksimira gorjelo 2000 lampiona

Navijači su se došli pokloniti jednoj velikoj trenerskoj karijeri i čovjeku koji ih je zauvijek kupio svojom nesavitljivošću. Upalili su oko 2000 lampiona
 Damir Krajač/CROPIX

Mirno, dostojanstveno, bez ijednog izgreda, i sa samo jednim ciljem - posljednji put u svojem domu pozdraviti legendu, “jednoga od nas”. Tako se u emotivnom oproštaju od najdražeg trenera oprostilo 1500 Bad Blue Boysa.

Niti na jednoj prošlosezonskoj utakmici u Maksimiru nije ih se skupilo toliko. Okolni kvartovi odzvanjali su taktovima tužne pjesme Dinamove navijačke armade. Nije bilo zaštitara ni policije. Navijači su se došli pokloniti jednoj velikoj trenerskoj karijeri i čovjeku koji ih je zauvijek kupio svojom nesavitljivošću. Upalili su oko 2000 lampiona, a jedan postavili tamo gdje su željeli ponovno vidjeti svojega Jožu. Vatra tog lampiona, uz klupu Dinama, vječno će gorjeti u uspomenama na prerano preminulog Kužea.

Posljednji ispraćaj velikog trenera bit će u petak, na krematoriju Mirogoja. Istoga dana u Maksimiru će biti održana komemoracija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 03:29