LUDA NOĆ U BAVARSKOJ

GUARDIOLA 'Ovo je fantastično! Prvih 45 minuta bila je reakcija na rezultat iz Porta'

Zabiti pet golova u 45 minuta to je stvarno luda večer - rekao je Robert Lewandowski

Bila je to 100. utakmica Pepa Guardiole na klupi Bayerna koja će mu sigurno ostati u pamćenju. Njegova momčad sa šest komada u mreži Porta plasirala se u polufinale. Koliko mu je značila ta pobjeda vidjelo se u svakoj minuti utakmice, skakao je, vikao i gestikulirao, od tolikog napora popucale mu po šavu hlače, gotovo da je kraj dočekao u gaćama...

- Bilo je fantastično! Igrali smo sjajno u prvom poluvremenu, ne tako dobro u drugom, ali prvih 45 minuta bila je reakcija na rezultat iz Porta. Sretnik sam što treniram ove sjajne igrače. A što se poraza u Portugalu tiče, nitko ne može stalno pobijeđivati - rekao je Guardiola.

- Bilo je to apsolutno fantastično poluvrijeme. Znali samo da smo Bayern i da možemo nadoknaditi zaostatak od 1:3, ali zabiti pet golova u 45 minuta to je stvarno luda večer - rekao je Robert Lewandowski.

- Protiv momčadi kao što je Bayern morate odigrati kvalitetno svih 90 minuta, a mi to nismo učinili. Nakon svega, nismo nezadovoljni nastupima u Ligi prvaka, u 11 utakmica samo smo jednom izgubili - rekao je Lopetegui.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:12