REAKCIJA NAKON DEBIJA

NOVA METLA NE METE NAJBOLJE Niku Kovača čeka vrlo težak posao U Bundesligi: 'Baš sve je jednostavno bilo protiv nas'

Niko Kovač
 Mika Volkmann / Getty

Loše je izgledao Eintracht iz Frankfurta u debitantskoj utakmici Nike Kovača na klupi. Na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach nisu imali šanse.

Domaćin je na kraju slavio 3:0, a Kovačev sastav jedinu je pravu priliku imao u 77. minuti. Napad Eintrachta djelovao je bezopasno, a igrači su radili bizarne pogreške.

Nova metla ne mete najbolje, Eintracht pod Nikom Kovačem nije izgledao ništa bolje nego što je to bilo u posljednje vrijeme, sažetak je napisa u njemačkim medijima. Debi nije obećavajući, na loši napad, nula udaraca u prvom dijelu, nadodao se i Lukas Hradecky, finski vratar koji je kriv za prva dva gola.

Kovač je sve stoički promatrao uz aut liniju, sigurno je u njemu kuhalo, no emocije je ostavio za svlačionicu. Bila je to partija crno-crvenih koja je na razini momčadi drugoligaške vrijednosti, a najveći problem je evidentan nedostatak samopouzdanja. Uglavnom, zajednički je zaključak, Kovača čeka veliki posao.

"Oni su zaslužili pobjedu, bili su u oba poluvremena bolji od nas. Mi smo igrali previše pasivno. Radili smo prejeftine pogreške, koje je Borussia kaznila. Moramo se sad usredotočiti na dvije domaće utakmice protiv Hannovera i Hoffenheima, u njima trebamo pobjede. Jednostavno, sve je u ovoj utakmici bilo protiv nas“, izjavio je Kovač nakon susreta ne želeći previše kritizirati vratara svoje momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:57