TURBULENCIJE U SPLITU

Poljud je pretijesan za Krstičevića i Krešića: Trener Hajduka prenoćio u bolnici

Tko je u pravu, pitaju se znatiželjnici? Ako su simpatizeri Hajduka suci, onda spora nema. Krstičević uživa golemu podršku navijača koji mu daju za pravo
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Trener Hajduka Mišo Krstičević noć sa utorka na srijedu prenoćio je u splitskoj bolnici Križine. U bolnicu je došao u pratnji Dražena Mužinića, nešto prije 22 sata na pretrage radi zdravstvenih smetnji koje je osjetio još u ponedjeljak poslijepodne.

U srijedu će se preciznije znati kakvo mu je stanje dijagnosticirano i kada će opet moći povesti trening prve momčadi Hajduka s kojeg je izostao dva posljednja dana.

- Najvažnije je da trener što prije ozdravi. Čuli smo se i vjerujem da će sve biti dobro - kazao je Brbić.

U Hajduku se nastavlja konfuzna situacija i tri dana prije polaska u Koprivnicu nitko više ne pita što će biti za rođendan kluba, nego što se zbiva s trenerom i kako će završiti sukob koji se dogodio na Poljudu.

Tinjalo je mjesecima, ali lošiji trenutak za kulminaciju svađe nisu mogli izabrati. Dva dana uoči 102. rođendana Hajduka posvađali su se trener Mišo Krstičević i sportski direktor Sergije Krešić.

Tko je u pravu, pitaju se znatiželjnici? Ako su simpatizeri Hajduka suci, onda spora nema. Krstičević uživa golemu podršku navijača koji mu daju za pravo. U tom odnosu Brbić i Krešić su kao Patinho i Cassio glede prve momčadi. Ni blizu Krstičeviću. Navijači su uvijek voljeli domaće trenere, a Krstičević zasluženo nosi epitet velikog radnika koji je iz 'ničega napravio nešto'.

Je li Poljud pretijesan za suživot Krstičevića i Krešića? Logika sugerira pozitivan odgovor i zaista je velika zagonetka kako pronaći čovjeka koji može pomiriti tako različite ljude kao što su Krstičević i Krešić.

Uostalom, Krešić nije birao Krstičevića za trenera, ali njegov je prvi nadređeni. U bogatim klubovima novac izmiri i veće sukobe, ali u Hajduku ostaju samo goli karakteri na čistini, jer novca nema na vidiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:45