LIGA PRVAKA

PRIMORJE - JUG 9-9 Jugaši uzeli veliki bod na Kantridi, Primorju prolazak grupe opasno visi!

Vaterpolisti Juga osvojili su u Rijeci važan bod u Ligi prvaka koji će im možda donijeti i plasman na završni turnir. Za razliku od Dubrovčana, Primorje EB je u neugodnoj poziciji
 Davor Žunić / CROPIX

U utakmici 2. kola A skupine Lige prvaka večeras su vaterpolisti Primorja EB i Jug CO-a u Rijeci igrali 9-9 (1-3, 4-2, 3-2, 1-2). Susret je odigran u bazenu na Kantridi, a sudili su Borrell iz Španjolske i Stavridis iz Grčke.

Vaterpolisti Juga osvojili su u Rijeci važan bod u Ligi prvaka koji će im možda donijeti i plasman na završni turnir. Za razliku od Dubrovčana, Primorje EB je u neugodnoj poziciji jer su u 1. kolu neočekivano poraženi kod Barcelonete, a večeras na svom bazenu nisu uspjeli pobijediti Jug. Najbolji pojedinac utakmice bio je mladi vratar Juga Maro Bijač s 10 obrana.

U sljedećem kolu Lige prvaka, koje se igra 18. prosinca, Primorje gostuje kod grčkog Olympiakosa, dok će Jug ugostiti mađarski Eger.

PRIMORJE - Vićan, Radu, Buljubašić 2, Krapić, Den. Varga, Sukno 3, Muslim, Petrović, Dan. Varga 3, Obradović, Šetka, Garcia 1, Jelovina.

JUG - Bijač, Vranješ, Bošković, Janović 3 (1), Šutalo 2, Benić 1, Marković, Bušlje 1, Visković 1 (1), Dobud 1, Marelja, Macan, Nižić.

PETERCI: Primorje -, Jug 2/2.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Primorje 11/6, Jug 12/3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:42