SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 12: Usain Bolt of the Mariners celebrates scoring a goal during the pre-season friendly match between the Central Coast Mariners and Macarthur South West United at Campbelltown Sports Stadium on October 12, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Matt King/Getty Images)
Getty Images

USAIN OPET 'NAJBRŽI'

BOLT SE POHVALIO DA DOBIVA NASLJEDNIKA 'Dolazi kralj! Ili kraljica! Nikad nije dobro vrijeme za imati djecu, ali...'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 23.01.2020. u 15:25

 • Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt (33) pohvalio se na društvenim mrežama radosnom viješću, otkrivši kako on i njegova partnerica Kasi Bennett očekuju dijete.

  "Dolazi kralj ili kraljica," napisala je legenda sprinta objavivši sliku trudne Kasi.

  Radosnu vijest ubrzo je podijelila Boltova djevojka na svojim društvenim mrežama. Par je zajedno od 2014. godine, a Kasi Bennett je četiri godine mlađa od Bolta.

  Bolt je tijekom karijere osvojio osam zlatnih olimpijskih medalja, te još 11 na svjetskim prvenstvima. Vlasnik je svjetskog rekorda na 100 (9.58) i 200 (19.19) metara.

  "Uvijek sam govorio da želim troje djece. Drugi dan sam se družio s prijateljem koji ima troje djece i bilo je ludo. Tada sam se upitao, želim li stvarno troje djece? Ali da, Siguran sam u to," kazao je Bolt u jednom od zadnjih razgovora za engleske medije.

  "Naučio sam da nikad nije dobro vrijeme imati djecu," dodao je sa smiješkom. "Nikad nije dobro vrijeme. Samo se moraš zakopati i to učiniti. Uskoro je, tako, nadam se. Vidjet ćemo."

  Iz drugih medija