Zagreb, 090417.
Jezero Bundek.
Tradicionalni 34.Kros Sportskih novosti u organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza. Na utrku se prijavilo preko 5000 sudionika. Na fotografiji: start utrke.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

ISTINSKI FESTIVAL SPORTA

KROS SPORTSKIH NOVOSTI Uskoro počinje najmasovniji atletski događaj za učenike i studente iz cijele Hrvatske: Više od 3000 trkača stiže na Bundek!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.03.2018. u 13:20

 • Za ovo proljeće smo vam pripremili jedno ugodno trkačko iznenađenje. Vjerojatno ste mnogi od vas kao djeca trčali na krosu Sportskih novosti i to vam je bio možda prvi susret s atletikom, sportom i trčanjem.

  Kros SN zasigurno je najmasovniji dječji atletski događaj koji privlači učenike i studente iz svih dijelova Hrvatske i na startu u raznim kategorijama se pojavi gotovo 3000 trkača. Ove godine po prvi puta imate priliku da se vratite u vašu mladost i ponovo nastupite na Krosu SN-a u utrci građana na 4 km. Seniorska utrka otvorena je za sve i svi se možete okušati na pravoj kros utrci i onda ostati i navijati za vaše najmlađe i pogledati nove buduće zvijezde hrvatske atletike i dugoprugaškog trčanja.

  Zagreb, 090417.
Jezero Bundek.
Tradicionalni 34.Kros Sportskih novosti u organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza. Na utrku se prijavilo preko 5000 sudionika. Na fotografiji: pehari.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
  CROPIX
   

  Kros SN-a na rasporedu je u subotu, 21. travnja 2018. na Bundeku, a utrka građana je prva u programu, u 9:00 h. Prijave su otvorene na LINKU, a gotovo svaki dan u Sportskim novostima možete pročitati pokoju zanimljivost i razgovor s nekim od pobjednika krosa. Iznenadit ćete se koji su sve hrvatski trkači pobjeđivali na Krosu.

  Svi trkači dobivaju majicu utrke i okrepu nakon utrke u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza i Sportskih novosti.

  Vidimo se na Bundeku na pravom prazniku trčanja!

  Iz drugih medija