Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

POSEBNA NOVOST - UTRKA GRAĐANA

PRIJAVITE SE ZA PRVU UTRKU GRAĐANA NA KROSU SPORTSKIH NOVOSTI Sve je spremno za spektakl na Bundeku, ovdje možete poslati prijavu i saznati raspored

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.04.2018. u 11:59

 • Kros Sportskih novosti…prva asocijacija je zasigurno nepregledno mnoštvo djece koje juri svoje prve sportske i atletske uspjehe. Učenici osnovnih škola, učenici srednjih škola, studenti…njih više od 3.000. Jedno od najstarijih i najmasovnijih sportskih natjecanja u Hrvatskoj, ove godine će biti još masovnije.

  Po prvi puta će na startu biti i učenici nižih razreda – 3. i 4., a posebna novost je utrka građana na 4km. Jedinstvena prilika da se vratite u mladost (za sve one koji su nekad trčali na krosu SN) ili da prvi put nastupe na krosu SN i budu dio velikog atletskog veselja.

  Start utrke građana je u subotu, 21. travnja 2018. u 9:00 sati. Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/krossn/2018/info/ i svi se možete prijaviti. I provjeriti što to toliko posebno u krosu SN da su na njemu nastupili (i pobijedili) svi muški hrvatski rekorderi od 1.000m do 10.000m (Branko Zorko, Dalibor Balgač, Slavko Petrović) i mnoge ženske rekorderke uključujući ovogodišnju ambasadoricu krosa Mateu Parlov.

   

  Mjesto događanja je zagrebački Bundek, trče se dva kruga od 2km, a nakon utrke građana na rasporedu su utrke učenika i studenata. Idealan način za provesti subotnje travanjsko prijepodne i rijetka prilika da se okušate u pravoj kros utrci!

  Iz drugih medija