Athletics - World Athletics Championships - Doha 2019 - Women's Javelin Throw Final - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - October 1, 2019 Croatia's Sara Kolak in action REUTERS/Kai Pfaffenbach - UP1EFA11IX5UM
REUTERS/Kai Pfaffenbach

REAKCIJA NAKON NASTUPA

SARA KOLAK NAKON SEDMOG MJESTA NA SP-U 'Nisam zadovoljna. Što je nedostajalo? Ako sada počnem pričati o tome nećemo biti gotovi do sutra'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 02.10.2019. u 09:05

 • Olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak izjavila je da nije zadovoljna sedmim mjestom na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi.

   "Nisam zadovoljna sedmim mjestom, ali mogu reći da sam dala sve od sebe. Danas jednostavno nije išlo, falilo je nešto na kraju. Što je to što je nedostajalo? Pa ako sada počnem pričati o tome nećemo biti gotovi do sutra. Moram razgovarati sa trenerom", izjavila je Kolak za HTV.

  U finalu koplja održanom u utorak zlato je uzela Australka Kelsey Lee Barber i to hicem u zadnjoj seriji, kada je bacila 66.56 metara, dok su srebro i bronca pripale Kineskinjama, Shiying Liu (65.88) i Huihui Lyu (65.49).

  Sara Kolak je najbolji hitac (62.28 metara) imala u petoj seriji. Da je bacila najbolji ovosezonski hitac od 66.42 metra, u Dohi bi bila srebrna. No, treba istaći da je cijelu prošlu sezonu propustila zbog ozljede, a sljedeće godine su OI u Tokiju, a u Japan će doći kao braniteljica naslova.

  "Sezona je gotova, bitno je da nisam ozlijeđena i da sam završila sezonu u jednom komadu. Meni je već glava na nekom drugom mjestu, u planovima za sljedeću sezonu. Sada slijedi odmor, a onda idemo raditi i tome se jako veselim", dodala je Kolak.

  Iz drugih medija