BEIJING, CHINA - AUGUST 23: Tyson Gay of the United States reacts after crossing the finish line in the Men's 100 metres semi-final during day two of the 15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 at Beijing National Stadium on August 23, 2015 in Beijing, China. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)
Cameron Spencer / Getty Images

ČISTI HOROR

STRAVIČNA TRAGEDIJA U AMERICI 15-godišnja kćer legendarnog svjetskog sprintera preminula nakon što je pogođena hicem u vrat!?

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.10.2016. u 18:03

 • Stravična vijest pogodila je SAD: 15-godišnja kćer legendarnog američkog sprintera Tysona Gayja u nedjelju ujutro preminula je od posljedica hica iz vatrenog oružja koji ju je pogodio u vrat!?

  Tragedija se dogodila u jednom restoranu u Kentuckyju. Razlozi strahote koja je zadesila obitelj višestrukog osvajača brojnih medalja na svjetskim prvenstvima zasad nisu poznati. Pretpostavlja se da je metak zalutao nakon što su dva automobila ispred restorana otvorila vatru jedan na drugoga u okršaju bandi.

   

  Trinity Gay se, inače, također bavila atletikom, u kojoj je na oca bila silno talentirana.  Nažalost, nakon što je hitno odvezena u bolnicu, liječnici nisu uspjeli spasiti njen život i njene snove... (tj)

  Iz drugih medija