2018 European Championships - Women's 100m Hurdles Final - Olympic Stadium, Berlin, Germany - August 9, 2018 - Elvira Herman of Belarus celebrates winning gold medal. REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

POTVRDILI ORGANIZATORI

UTRKA ATLETIČARKI NA 100 METARA PREPONE JEDAN OD ŠLAGERA MEMORIJALA BORISA HANŽEKOVIĆA Na Mladosti europska prvakinja i olimpijska pobjednica

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.08.2018. u 12:37

 • Utrka atletičarki na 100 metara prepone bit će jedan od šlagera 68. Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati 4. rujna na stadionu Mladosti.

  Uz hrvatsku rekorderku Andreu Ivančević, na startnoj listi su europska prvakinja iz Berlina Bjeloruskinja Elvira Herman, te olimpijska pobjednica iz Rija Amerikanka Brianna Rollins-McNeal, koja ima drugi najbolji rezultat sezone u svijetu (12.38 sekundi), objavili su u ponedjeljak organizatori atletskog mitinga u Zagrebu.

  Također, na Hanžeku će trčati još dvije osvajačice medalja sa nedavnog Europskog prvenstva u Berlinu, srebrna  Nijemica Pamela Dutkiewicz i njena sunarodnjakinja Cindy Roleder, koja je osvojila broncu.

  Za utrku na 100 metara prepone prijavljene su još dvije Amerikanke, Sharika Nelvis i Christina Manning, te Hrvatica Ivana Lončarek.

  Tagovi
  Iz drugih medija