Screenshot
TEĆKA PROMETNA NESREĆA

VIDEO: DVOSTRUKI OLIMPIJSKI I SVJETSKI PRVAK DOŽIVIO TEŠKU PROMETNU NESREĆU! POGLEDAJTE STRAŠNE SCENE 'Hvala svemogućem Bogu što mi je podario život'

Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 26. kolovoz 2019. 18:54

Dvostruki olimpijski i svjetski prvak na 800 metara David Rudisha (30) prošao je samo s lakšim ozljedama u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti Nairobi - Kisumu u njegovoj rodnoj Keniji.

Svjetskom rekorderu je pukla guma na automobilu, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u autobus.

Radilo se o frontalnom sudaru, i pravo je čudo da je slavni Kenijac iz automobila izašao neozlijeđen, a svoje je dojmove i zahvalu nakon nesreće s fanovima podijelio na Twitteru.

"Zahvaljujem svemogućem Bogu što mi je ponovno podario život. U subotu navečer oko 10.30 preživio sam tragičnu prometnu nesreću u Keroki na putu za Kilgoris, zabio sam se u autobus. Dobro sam i prošao sam bez ozljeda. Hvala vam na vašim molitvama", napisao je Rudisha na Twitteru uz fotografiju smrskanog automobila.

Rudisha se posljednji put natjecao u srpnju 2017., a otada vodi borbu s ozljedama zbog kojih će, prema najavama, propustiti i skorašnje Svjetsko prvenstvo u Dohi.

Linker
19. travanj 2024 09:48