Screenshot: YouTube

ZASTRAŠUJUĆA PRIČA

ŽIVOTNA KALVARIJA SVJETSKOG PRVAKA Nedavno je doživio najljepše dane u životu, a sada unakažen i s višestrukim prijelomima prekida karijeru

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2017. u 11:41

 • Svjetski prvak na 800 m iz Londona Francuz Pierre-Ambroise Bosse mora nenadano prekinuti sezonu nakon što je napadnut i ozlijeđen.

  Bosse je na svom profilu na Facebooku ispričao kako je u noći 26. kolovoza napadnut u Gujan-Mestrasu gdje se odmarao.

  "Bio sam žrtva nasilnog napada. Tri su me osobe divljački napale", pojasnio je trkač koji je na svjetskom prvenstvu u Londonu s odličnim finišem u zadnjih 150 metara Francuskoj donio prvo zlato u toj disciplini.

   

  S obzirom da ima "višestruke prijelome kostiju lica" Bosse mora prekinuti ovu sjajnu sezonu. Poruku na Facebooku završio je riječima: "Ja koji sam uvijek volio ljude, danas volim trojicu manje."

  Policija je pokrenula istragu, prenosi portal Sudouest.fr prema kojem se incident dogodio u četiri sata ujutro na parkingu Kazina Gujan-Mestras. Atletičar je proveo večer s prijateljima  kada ga je opkolila skupina obožavatelja koji su tražili da se fotografiraju s njim na što je on pristao, a onda je počelo naguravanje u kojem je Bosse zadobio udarce u lice. Napadači su pobjegli, a policija traga za njima.