Screenshot: YouTube
ZASTRAŠUJUĆA PRIČA

ŽIVOTNA KALVARIJA SVJETSKOG PRVAKA Nedavno je doživio najljepše dane u životu, a sada unakažen i s višestrukim prijelomima prekida karijeru

Piše: HinaObjavljeno: 31. kolovoz 2017. 13:41

Svjetski prvak na 800 m iz Londona Francuz Pierre-Ambroise Bosse mora nenadano prekinuti sezonu nakon što je napadnut i ozlijeđen.

Bosse je na svom profilu na Facebooku ispričao kako je u noći 26. kolovoza napadnut u Gujan-Mestrasu gdje se odmarao.

"Bio sam žrtva nasilnog napada. Tri su me osobe divljački napale", pojasnio je trkač koji je na svjetskom prvenstvu u Londonu s odličnim finišem u zadnjih 150 metara Francuskoj donio prvo zlato u toj disciplini.

S obzirom da ima "višestruke prijelome kostiju lica" Bosse mora prekinuti ovu sjajnu sezonu. Poruku na Facebooku završio je riječima: "Ja koji sam uvijek volio ljude, danas volim trojicu manje."

Policija je pokrenula istragu, prenosi portal Sudouest.fr prema kojem se incident dogodio u četiri sata ujutro na parkingu Kazina Gujan-Mestras. Atletičar je proveo večer s prijateljima kada ga je opkolila skupina obožavatelja koji su tražili da se fotografiraju s njim na što je on pristao, a onda je počelo naguravanje u kojem je Bosse zadobio udarce u lice. Napadači su pobjegli, a policija traga za njima.

Linker
20. travanj 2024 03:14