Screenshot / Instagram

SVEČANOST U HOTELU INTERNATIONAL

DAVORIN ŠTETNER NOVI PREDSJEDNIK HRVATSKOG AUTO I KARTING SAVEZA Hrvatski poduzetnik i investitor na čelu HAKS-a: 'Čeka nas puno posla...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 09.03.2019. u 20:33

 • Na redovnoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) održanoj u subotu u hotelu International u Zagrebu dosadašnji pomoćnik predsjednika i dugogodišnji član Upravnog odbora HAKS-a Davorin Štetner izabran je za novog čelnog čovjeka saveza.

  Štetner na čelo HAKS-a dolazi poslije Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika. Ovaj hrvatski poduzetnik i investitor u poslovnim krugovima je poznat i kao predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, a član je i Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

  "Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi. Posebnu pažnju posvetit ću kvalitetnim organizatorima natjecanja i vozačima koji čine naš sport", istaknuo je Štetner u svom obraćanju skupštinarima nakon što je izabran za predsjednika HAKS-a.

  Hrvatski auto i karting savez krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Međunarodne automobilističke federacije (FIA).

  Iz drugih medija