HANDOUT AFP
POGLEDAJTE GA

FOTO: OVO JE NOVI FERRARIJEV BOLID OD KOJEG ZASTAJE DAH: 'Možda izgleda slično prošlosezonskom, ali vjerujte mi, potpuno je različit'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2020. 22:07

Bilo je svečano, ali i kako će to reći prisutni akteri na predstavljanju, vrlo dramatično u ispunjenoj kazališnoj dvorani Romolo Valli u Reggio Emiliji. Tamo je naime, Ferrari svijetu na uvid postavio svoj F1-bolid za sljedeću sezonu. Fotografije zaista govore u prilog blještavilu, ali i vizualnoj ljepoti nove crvene jurilice.

Malo glazbe, malo teatralnih pokreta i plesa i - eto ga. Novi SF1000 bolid bio je prvi koji je predstavljen za nadolazeće razdoblje. Želja je uloviti Mercedes, a to će se, kako kažu u Ferrariju dogoditi samo na način da novi bolid bude bolji od lanjskog.

- On možda izgleda slično prošlogodišnjem, ali vjerujte mi, potpuno je različit - otkrio je šef momčadi Mattia Binotto.

Dodao je da u Ferrariju letvicu za ovu sezonu postavljaju vrlo visoko. Veli, zahtjevi su tu da se ispunjavaju, a na svijetu trenutno nema zahtjevnije F1-momčadi od njih.

Izjavu je dao i jedan od vozača, Sebastian Vettel.

- Imali smo ga priliku vidjeti nešto ranije od uobičajenog i zaista postoje razlike. Razlike su u opremi i u stražnjem dijelu bolida.

Linker
25. travanj 2024 11:23