Ross Brawn i Michael Schumacher
 Bryn Lennon/Getty Images
SVJETLO NA KRAJU TUNELA

KONAČNO DOBRE VIJESTI O MICHAELU SCHUMACHERU Bliski prijatelj otkrio detalje koji su oduševili fanove legendarnog Nijemca diljem svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2016. 19:53

Prema riječima Rossa Brawna Michael Schumacher pokazuje 'ohrabrujuće znakove' u procesu oporavka od teške ozljede glave zadobivene na skijanju zbog koje je dugo vremena bio u umjetno izazvanoj komi.

Bivši tehnički direktor Ferrarija osobni je prijatelj i bivši suradnik legendarnog njemačkog pilota koji je stradao u prosincu 2013. godine. Sedmerostruki svjetski prvak se oporavlja u svom domu u Ženevi u velikoj tajnosti, daleko od medija, ali svako malo procuri neka informacija o njegovom zdravlju.

Obično je riječ o lošim vijestima, ali ova nije takve prirode.

"Obitelj je izabrala voditi brigu o Michaelovom oporavku u tajnosti i ja to moram poštovati", rekao je Brawn za BBC.

Ipak je otkrio.

"Postoje ohrabrujući znakovi i svi se molimo svakog dana da ih vidimo sve više. Stoga mi je teško reći nešto više, a istovremeno poštovati želje Schumacherove obitelji.Sve što mogu reći je da postoje brojne špekulacije oko Michaelovog stanja. Većina ih je pogrešna i mi se molimo i nadamo svakog dana da će nastaviti s oporavkom tako da jednog dana možemo vidjeti Michaela vani i kako se oporavlja od užasnih ozljeda", objasnio je 61-godišnji Brawn.

Linker
25. travanj 2024 19:45