REUTERS/Alessandro Bianchi
'NASTAVLJA SE BORITI'

'MICHAEL JE POSTIGAO VELIKI NAPREDAK, PA POGLEDAJTE ŠTO SMO RADILI ZAJEDNO' Bliski prijatelj otkrio neočekivane detalje o legendarnom prvaku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2019. 15:32

Informacije o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera rijetko cure u javnost. Tog kobnog 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama slavni vozač je zadobio teške ozljede glave.

O njegovu stanju informacije cure na kapaljku, posljednja koja se u prosincu 2018. pojavila u medijima bila je da Michael s obitelji živi u švicarskom Glandu, da ga ne hrane na cjevčicu i kako nije prikovan za kreveta. Sada je nešto konkretnije detalje otkrio bivši šef Ferrarija i predsjednik FIA-e Jean Todt, inače veliki Schumacherov prijatelj, za Radio Monte-Carlo. Todt tvrdi da su zajedno gledali utrke Formule 1 na televiziji i da je sedmerostruki svjetski prvak ostvario 'veliki napredak'.

- Uvijek sam oprezan u takvim izjavama. Ali, gledao sam utrku zajedno s Michaelom u njegovom domu u Švicarskoj. Michael je postigao veliki napredak. O njemu se brinu jako dobro. Živi s obitelji, i dalje se bori, kao i njegovi bližnji. Mislim da mu moji posjeti pomažu zbog pozitivnih misli - dodao je Todt.

Mark Thompson / 2004 Getty Images
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 15: Michael Schumacher of Germany and Ferrari and Rubens Barichello of Brazil and Ferrari lift Team Principal Jean Todt on to their shoulders after winning the Hungarian F1 Grand Prix at the Hungaroring Circuit on August 15, 2004, in Budapest, Hungary. Ferrari also won the Constructors Championship following a first and second place finish for Michael Schumacher and Rubens Barichello. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

- Naravno da naše prijateljstvo neće više biti isto kao nekada. Ne možemo više komunicirati kao prije. Ali on se nastavlja boriti, kao i njegova obitelj - zaključio je Todt.

Linker
22. travanj 2024 00:41