Clive Mason /Allsport/Getty Images
MISTERIJ ZA SVE

MOMČADSKI KOLEGA POKUŠAO POSJETITI SCHUMACHERA, ALI NAIŠAO JE NA ZID Za medije je otkrio iznenađujući odgovor obitelji slavnog Nijemca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2018. 13:27

U razgovoru za medije Rubens Barrichello, bivši momčadski kolega Michaela Schumachera iz Ferrarija između 2000. i 2005. godine, otkrio je kako je pokušao posjetiti slavnog Nijemca, ali njegov je pokušaj zaustavila obitelj najtrofejnijeg vozača u povijesti Formule 1.

Nesreća na skijanju u kojoj je Schumacher zadobio teške ozljede glave dogodila se u prosincu 2013. godine, a otad informacije o njegovom zdravstvenom stanju cure na kapaljku. Zna se da se nalazi na svom imanju u blizini Ženeve, ali obitelj svim silama štiti njegovu privatnost. Barrichello je za Globo otkrio kakav je odgovor dobio od obitelji kada je pokušao posjetiti sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1. Isti ga je samo još više zabrinuo i ostavio bez odgovora.

SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 04:  Michael Schumacher of Germany and Mercedes GP announces his retirement at the end of the season during previews for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 4, 2012 in Suzuka, Japan.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Mark Thompson/Getty Images

"Pokušao sam pronaći načina da ga posjetim, ali rekli su mi da posjet ni meni ni njemu neće donijeti ništa dobroga. Tako da nemam nikakve vijesti", objasnio je Barrichello.

Schumacher i Barrichello imali su turbulentan odnos tijekom zajedničkih godina. Brazilac je često znao optuživati Nijemca da ima povlašteni status unutar momčadi, ali usprkos tomu ostali su prijatelji izvan staze.

SHANGHAI, CHINA - OCTOBER 12: (CHINA OUT) Ferrari F1 team drivers Michael Schumacher (L) and Rubens Barrichello stand in front of China's map during a press conference to promote Ferrari at a Ferrari exclusive store on October 12, 2005 in Shanghai, China. (Photo by China Photos/Getty Images)
China Photos/Getty Images

Inače, u posljednjem obraćanju javnosti Schumacherova agentica Sabine Kehm je poručila: "Obitelj zaista cijeni empatiju svih navijača. Mislim da ljudi razumiju da njegovo zdravstveno stanje ne treba dijeliti s javnosti".

Misterij oko Schumacherovog zdravstvenog stanja se nastavlja...

Linker
20. travanj 2024 03:46