SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 04: Michael Schumacher of Germany and Mercedes GP announces his retirement at the end of the season during previews for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 4, 2012 in Suzuka, Japan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Mark Thompson/Getty Images

NIJE IM JASNO

NAVIJAČI MICHAELA SCHUMACHERA OSTALI SU U NEVJERICI Mercedes donio bezosjećajnu odluku koja je izazvala revolt!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.03.2017. u 13:59

 • Odluka šampionske momčadi Mercedesa, momčadi koja dominira u Formuli 1 zadnjih godina, nikako nije najbolje sjela navijačima Michaela Schumachera.

  Naime, iz Mercedesa su odlučili s bolida maknuti hashtag 'Nastavi se boriti Michaele' posvećen legendarnom sedmerostrukog svjetskom prvaku u Formuli 1 Michaelu Schumacheru.

  Ista je postavljena na bolid od Schumacherove teške skijaške nesreće iz prosinca 2013. godine. Podsjećamo, od trenutka nesreće Schumacher je neko vrijeme bio u umjetnoj komi, a obitelj konstantno skriva prave informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

  Iz Mercedesa su ponudili samo kratko, bezosjećajno objašnjenje: "Poruka je maknuta kako bi se oslobodio prostor za postavljanje novih poruka".

  "Tužan sam jer je Mercedes maknuo poruku s bolida. Toto je 2014. godine rekao da će ona ostati na bolidima sve dok se Michael bori. Tužno", jedna je od poruka razočaranih Schumijevih navijača.

   

  "Odvratno je što je Schumacher uklonio poruku "Nastavi se boriti Michaele. Nadam se da će ih ureći", stoji u drugoj.

   

  Iz drugih medija