Michael Schumacher of Germany looks on during a news conference at the end of the official presentation of the new Ferrari Formula One race car 248 F1 at the Mugello racetrack in Scarperia, central Italy, January 24, 2006. REUTERS/ - RTR188ZY
Tony Gentile / REUTERS

OPORAVAK JOŠ UVIJEK TRAJE

'ON NE MOŽE HODATI' Odvjetnik Michaela Schumachera na sudu opisao ozljede ikone Formule 1 kako bi opovrgnuo tvrdnje časopisa

AUTOR:
  • Jutarnji list

 • OBJAVLJENO:
 • 19.09.2016. u 11:17

 • Odvjetnik Michaela Schumachera na sudu je detaljno objasnio sve ozljede koje je njegov klijent pretrpio kada se ozlijedio na skijanju 2013. godine, prenosi Mirror.

  Schumacherova obitelj tužila je njemački časopis Bunte zbog priče u kojoj su tvrdi da 47-godišnjak ponovno može hodati.

  Schumacherova obitelj i njegov odvjetnik Felix Damm opovrgnuli su da se vozač Formule 1 do te mjere oporavio od ozljeda te su na sudu detaljno opisali njegove ozljede.

  'On ne može hodati', rekao je Damm te je dodao da Schumacher ne može niti stajati bez pomoći fizioterapeuta.

   

  U tužbi protiv časopisa Schumacherova obitelj se poziva na pravo na privatnost.Presuda u slučaju se očekuje poslije listopada.

  Schumacher se trenutno nalazi u svojem domu na obali Ženevskog jezera gdje je pod stalnom njegom medicinskog osoblja.

  Prošle je godine časopis Bunte objavio priču da je 'Schumacher jako smršavio, no da ponovno može hodati uz malu pomoć fizioterapeuta'. Naveli su da može napraviti nekoliko koraka te da može podići ruku. Schumacherova menadžerica Sabine Kehm opovrgnula je te tvrdnje nazvavši ih 'neodgovornima'.

  Iz drugih medija