17 Mar 2002: Portrait of Ferrari driver Michael Schumacher before the Formula One Malaysian Grand Prix at the Sepang Circuit in Kuala Lumpur, Malayasia. \ Mandatory Credit: Clive Mason/Getty Images \
Mason/Getty Images

OBITELJ NE GUBI NADU

SCHUMACHERA ČUVAJU 'SPECIJALCI' U PARIZU Njemački mediji otkrivaju senzaciju kad je u pitanju legenda Formule 1, čini se da je već napuštao Švicarsku

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2019. u 17:19

 • Nijemac je prijavljen pod lažnim imenom u parišku bolnicu, a gdje se liječi tretmanom matičnim stanicama

  Michael Schumacher nalazi se u pariškoj bolnici, otkrio je Le Parisien, no njemački Bild otkriva da to nije novost, već da se to "dogodilo nekoliko puta"...

  Pod lažnim imenom prijavili su Nijemca, a kojeg su vozilom Hitne pomoći ženevskih registracija dovezli na odjel stalnog praćenja kardiovaskularne kirurgije. Nosila na kojima su ga unijeli u zgradu bila su prekrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo.

  Naravno, nije izostalo jako osiguranje, a pratilo ga je desetak osoba.

  MONTE CARLO, MONACO - DECEMBER 08: Michael Schumacher of Germany, seven time Formula One World Champion, and wife Corinna attend the 2006 FIA Gala Prize Giving Ceremony held at the Salle des Etoiles Sporting Club on December 8, 2006 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by FIA via Getty Images)
  FIA via Getty Images
   

  "Nije prvi put da se to događa, već je nekoliko puta bio u Parizu. Svaki put išao je helikopterom u tajnoj operaciji tretmana matičnim stanicama", otkriva Bild.

  A tamo ga liječi 69-godišnji profesor Philippe Menasche, a koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta.

  O stanju slavnog prvaka, koji je stradao na skijanju 2013. godine, malo toga se zna, no sudeći prema izjavama bivšeg menadžera Ferrarija Jeana Todta iz srpnja ove godine, ide nabolje, ali još ne može komunicirati.

  Iz drugih medija