Ross Brawn i Michael Schumacher
 Bryn Lennon/Getty Images
SVE JE BOLJEG ZDRAVLJA?

SCHUMACHEROVI FANOVI DOŠLI NA 'SVOJE' Obitelj slavnog Nijemca povukla potez koji je dočekan s velikim veseljem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2016. 15:06

Španjolska Marca u nedjelju se raspisala o Michaelu Schumacheru i činjenici da je na nekoliko društevnih mreža zaživjelo ime i prezime najtrofejnijeg vozača u povijesti Formule 1.

Nakon prosinca 2013. godine kada je Schumacher teško stradao u nesreći na skijanju situacija oko zdravstvenog stanja njemačkog vozača obavijena je velom tajne. Sve informacije u javnost dolaze preko njegove glasnogovornice Sabine Kehm, a obitelj je medije zamolila za poštivanje privatnosti kako bi se bivši sedmerostruki svjetski prvak mogao oopravljati u miru vile na obali Ženevskog jezera.

Marca piše kako su nakon dugo vremena zaživjeli Schumacherovi profili na društvenim mrežama, što je, nagađa se, potez njegove obitelji i zaključuje kako je to jasan znak da je legendarnom vozaču zdravstveno stanje sve bolje.

Takva vijest razveselit će sve Schumacherove navijače i općenito ljubitelje sporta koji će mu moći slati poruke podrške i iskazati poštovanje.

Podsjećamo, nedavno je bivši tehnički direktor Ferrarija Ross Brawn rekao: Postoje ohrabrujući znakovi i svi se molimo svakog dana da ih vidimo sve više. Stoga mi je teško reći nešto više, a istovremeno poštovati želje Schumacherove obitelji.Sve što mogu reći je da postoje brojne špekulacije oko Michaelovog stanja. Većina ih je pogrešna i mi se molimo i nadamo svakog dana da će nastaviti s oporavkom tako da jednog dana možemo vidjeti Michaela vani i kako se oporavlja od užasnih ozljeda".

Vijest o Schumacheru i pojavljivanju njegovih profila trebala bi biti potvrda da mu je zdravstveno stanje uistinu sve bolje...

Linker
19. travanj 2024 07:40