MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 12: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP looks on during a press conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 12, 2020 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Clive Mason/Getty Images

STIGLO OBJAŠNJENJE

ŠESTEROSTRUKI SVJETSKI PRVAK ODBIO TESTIRATI SE NA KORONAVIRUS Bio u društvu zaraženih, a opet nije obavio test. Objasnio je zašto

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.03.2020. u 15:35

 • Šesterostruki svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton odbio je testirati se na koronavirus.

  Hamilton je 4. ožujka na eventu u Londonu bio u društvu Idrisa Elbe i Sophie Trudeau koji su oboje kasnije bili pozitivni na koronavirus.

  Usprkos tome nije se želio testirati.

  "Bok ljudi, nadam se da ste ostali pozitivni, da imate šta raditi i da ste zdravi. Bilo je nekih špekulacija o mom zdravlju nakon mog prisustva eventu na kojem je kasnije bilo dvoje zaraženih na koronavirus. Želim vas obavijestiti da sm dobro i da vježbam dva puta na dan. Nemam nikakvih simptoma, a prošlo je već 17 dana otkako sam vidio Sophie i Idrisa", napisao je Hamilton putem društvenih mreža.

  Onda je objasnio i zašto se nije testirao.

  "Kontaktirao sam svog liječnika i provjerio trebam li se testirati, ali činjenica je da postoji limitiran broj testova i postoje ljudi kojima su potrebniji od mene. Posebice jer nisam pokazivao nikakve testove. Zato sam se samoizolirao i držim se dalje od drugih ljudi", poručio je britanski vozač Mercedesa.

  Iz drugih medija