REUTERS/Alessandro Bianchi
PIŠE SPORTSMAIL

SJAJNE VIJESTI VEZANE UZ ZDRAVSTVENO STANJE MICHAELA SCHUMACHERA Englezi otkrili nove, dosad nepoznate detalje o oporavku njemačkog šampiona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2018. 12:15

Dana 29. prosinca bit će točno peta obljetnica teške nesreće koju je Michael Schumacher pretrpio na skijanju u Meribelu, u francuskim Alpama, a pet dana kasnije proslavit će jubilarni 50. rođendan.

Zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 obavijeno je velom tajne. Dugo se medijski nagalo u kakvom je zapravo stanju slavni njemački vozač Formule 1.

Sportsmail danas donosi veliki članak o Schumacheru u kojem se navodi da Schumacher nije vezan za krevet niti su mu potrebne cjevčice za dobivanje hrane. Liječnički troškovi obitelji navodno iznose oko 50.000 funti tjedno, a bivši vozač Ferrarija i Mercedesa oporavlja se skriven od očiju javnosti u vili na obali Ženevskog jezera.

SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 04:  Michael Schumacher of Germany and Mercedes GP announces his retirement at the end of the season during previews for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 4, 2012 in Suzuka, Japan.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Mark Thompson/Getty Images

Otkako se sama nesreća dogodila informacije o Schumacherovom zdravstvenom stanju prava su tajna. Jedinu konkuretnu informaciju dao je njegov njemački odvjetnik Felix Damm koji je 2016. godine na sudu u Hamburgu rekao da njemački šampion ne može hodati.

Jedan od rijetkih Schumacherovih posjetitelja u vili je Jean Todt, a on u izjavama za javnost itekako pazi da ne bi otkrio bilo kakvu pojedinost vezanu uz njegovo zdravstveno stanje.

Linker
20. travanj 2024 04:48