Getty, youtube
REPOVI NAKON VN MEKSIKA

VETTEL IZGUBIO ŽIVCE I IZVRIJEĐAO DIREKTORA FORMULE 1 'On je jeb... seronja! Ma, što je rekao Charlie!? Evo jedna poruka i za njega - neka odj...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2016. 14:34

Velika nagrada Meksika obilovala je uzbuđenjima na stazi, a ništa manje zanimljivo nije bilo niti u komunikaciji Sebastiana Vettela s momčadi Ferrarija, za koju nastupa u Formuli 1. Ono što je najvažnije, Vettel je izvrijeđao direktora F1 utrka Charlieja Whitinga zbog čega je zaradio kaznu od 10 sekundi, pišu strani mediji.

Vettel se borio za čelne pozicije do samoga kraja kada mu se ispriječio Max Verstappen iz Red Bulla. Verstappen je presjekao šikanu u jednom zavoju i tako spriječio Vettela u preuzimanju trećeg mjesta, a srdita reakcija nije izostala.

- Makni se, makni se, zaboga. On je jeb... seronja. Eto, to je on - počeo je tiradu u slušalicama Vettel.

- Vidite li i vi ovo ili samo ja? Blokira me natrag u Ricciarda, u pi... materinu - nastavio je ljutiti Ferrarijev vozač.

Uskoro su se javili iz Ferrarija s porukama direktora F1;

- Charlie kaže...

- Evo poruka Charlijeu. Neka odj..., neka odj... Iskreno - zajapurio se već dobrano Nijemac.

- Gume su u redu, gume su u redu - pokušavali su prebaciti temu iz Ferrarija.

- Verstappen mi mora pustiti poziciju. Kraj priče! - nastavlja Vettel.

- Charlie kaže 'ne' - uzvraćaju mu kolege iz Ferrarija.

- Pa evo još jedna poruka za Charlieja. Odj...! - otišao je s one strane živaca Vettel sve dok ga nije smirio Maurizio Arrivabene, jedan od čelnih ljudi Ferrarija.

- Smiri se Sebastian. Znamo da ovo nije fer, ali smiri se. Razgovarat ćemo kasnije - poručio je Arrivabene.

- OK, može - zaključio je Vettel.

Nekako se smirio, ali dobio je kaznu od 10 sekundi zbog čega je nakratko kliznuo s 3. na 5. mjesto, ali je na kraju ipak uhvatio postolje i 3. mjesto. Kaznu je dobio i Verstappen, u trajanju od 5 sekundi, a ironično ona je odobrena netom prije nego se Vettel ružnim rječnikom obrušio na Whitinga, koji je upravo zadužen za ovakve stvari.

Linker
25. travanj 2024 02:38