Screenshot
APSOLUTNA LEGENDA

VIDEO: AUTOMOBIL MU JE BIO POTPUNO SMRSKAN Jedan od najkontroverznijih i najomiljenijih tenisača svih vremena doživio tešku nesreću!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2016. 09:44

David Nalbandian, jedan od najkontroverznijih tenisača svih vremena doživio je tešku nesreću na reliju, kojim se bavi i danas, baš kao i tijekom svoje profesionalne teniske karijere.

Iako je svojevremeno bio i treći tenisač svijeta (2006. godine), a mnogi ga i danas smatraju jednim od najtalentiranijih svoga doba, Nalbandian se nikada u potpunosti nije posvetio tenisu, upravo zbog relija, svoje druge velike strasti koja ga je ovoga puta zamalo koštala glave.

Na natjecanju u rodnoj Argentini ovoga vikenda, Nalbandian je izgubio kontrolu nad svojim automobilom Chevrolet Agilom, pri velikoj brzini izletio sa staze i nekoliko puta se prevrnuo.

Svima je to izgledalo strašno, ali ne i velikom avanturistu koji se nakon izlaska iz zgužvanog automobila bacio ravno u bazen.

"Na kraju je sve ispalo dobro. Ovi automobili su sigurni tako da nije to bilo tako strašno. Upravo u bazenu odmaram sa svojom bebom", poručio je 34-godišnji Argentinac koji je karijeru završio prije tri godine, a ovoga je puta morao odustati i od relija jer je auto bio potpuno smrskan.

U sjećanju mnogih će ostati kao teniski majstor koji je mogao pobijediti bilo koga od svojih suvremenika, često je profesionalni život podređivao svojim hirevima, zabavi i adrenalinskim izletima u reliju, ali je i uz sve to uspio ostvariti iznimnu karijeru.

I danas je jedini argentinski tenisač koji je na sva četiri Grand Slam turnira bio najmanje u polufinalu, igrao je finale Wimbledona, osvojio Masters Cup 2005. godine, te ukupno 11 turnirskih naslova.

Linker
25. travanj 2024 00:40