Screenshot: Twitter

BRILJANTNI ODGOVORI LEDENOG FINCA

VIDEO: BIVŠI SVJETSKI PRVAK 'UNIŠTIO' NOVINARA SARKASTIČNIM ODGOVORIMA Pogledajte kako ga je majstor 'uhvatio u zrendu' i nasmijao čitavi svijet

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.09.2018. u 16:13

 • Na službenoj presici uoči Vleike nagrade Singapura Finac Kimi Räikkönen je briljirao s odgovorima.

  Nkei dan stigla je i službena potvrda da Räikkönen napušta Ferrari na kraju sezone i vraća se u Sauber u kojem je započeo svoju profesionalnu F1 karijeru 2001. godine, a novinare su zanimale pojedinosti vezane uz tu odluku.

   

  *Nije bila vaša odluka da napustite Ferrari, ali bila je vaša odluka da se vratite u Sauber. Objasnite nam malo zašto to radite?

  "Zašto ne?", uzvratio je ledeni Finac novinaru koji je uputio pitanje.

  *Osjećate li i dalje veliku strast za utrkivanjem?

  "Ne, zapravo i ne. Ostajem samo kako bih se poigravao s vama novinarima. Odlazim u Sauber kako bih sljedeće dvije godine bio nesretan", dodao je Räikkönen sarkastično i nasmijao okupljene novinare, kao i aktualnog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona koji je sjedio tik do njega.

  Danas 38-godišnji Räikkönen, svjetski prvak iz 2007. godine, vozio je za Ferrari između 2007. i 2009. godine, pa se vratio u slavnu talijansku momčad 2014. godine. Ove sezone trenutno drži treće mjesto u poretku vozača s 92 boda manje od lidera Hamiltona.

  Iz drugih medija