Screenshot: Twitter
BRILJANTNI ODGOVORI LEDENOG FINCA

VIDEO: BIVŠI SVJETSKI PRVAK 'UNIŠTIO' NOVINARA SARKASTIČNIM ODGOVORIMA Pogledajte kako ga je majstor 'uhvatio u zrendu' i nasmijao čitavi svijet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2018. 18:13

Na službenoj presici uoči Vleike nagrade Singapura Finac Kimi Räikkönen je briljirao s odgovorima.

Nkei dan stigla je i službena potvrda da Räikkönen napušta Ferrari na kraju sezone i vraća se u Sauber u kojem je započeo svoju profesionalnu F1 karijeru 2001. godine, a novinare su zanimale pojedinosti vezane uz tu odluku.

*Nije bila vaša odluka da napustite Ferrari, ali bila je vaša odluka da se vratite u Sauber. Objasnite nam malo zašto to radite?

"Zašto ne?", uzvratio je ledeni Finac novinaru koji je uputio pitanje.

*Osjećate li i dalje veliku strast za utrkivanjem?

"Ne, zapravo i ne. Ostajem samo kako bih se poigravao s vama novinarima. Odlazim u Sauber kako bih sljedeće dvije godine bio nesretan", dodao je Räikkönen sarkastično i nasmijao okupljene novinare, kao i aktualnog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona koji je sjedio tik do njega.

Danas 38-godišnji Räikkönen, svjetski prvak iz 2007. godine, vozio je za Ferrari između 2007. i 2009. godine, pa se vratio u slavnu talijansku momčad 2014. godine. Ove sezone trenutno drži treće mjesto u poretku vozača s 92 boda manje od lidera Hamiltona.

Linker
25. travanj 2024 07:43