screenshot

TRENUTAK UŽASA

VIDEO: DRAMA U SAD-U! TRENUTAK KADA SU SVI OSTALI ŠOKIRANI Fernando Alonso izgubio kontrolu i pri brzini od 300km/h završio u betonskom zidu!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.05.2019. u 09:29

 • Dvostruki prvak Formule 1 Fernando Alonso ove je srijede doživio svoju prvu nesreću u Indianapolisu nakon što se za vrijeme treninga u punoj brzini zaletio u betonski zid.

  Španjolac ima jednu veliku želju, a to je povezati trostruku automobilističku krunu. Za to je potrebno slaviti u Monte Carlu u utrci F1, biti najbolji u utrci izdržljivosti '24 sata Le Mansa' te u američkom Idyju 500 što mu jedino nedostaje.

  Prošle mu je godine na legendarnoj stazi eksplodirao motor u samoj završnici kada je imao velikih izgleda za pobjedu, a ove sezone se nada kako će mu to konačno uspjeti. Ipak, nije dobro počelo za Španjolca.

                  

       

  Naime, Alonso je pri brzini od čak 300km/h izgubio kontrolu nad vozilom, izletio sa staze i zatim se triput odbijao od betonskih zidova. Većina se vozača nakon ovakvih nesreća mjesecima oporavljalo u bolničkim krevetima, ali Alosno je srećom iz svega izašao neozlijeđen.

  Iz drugih medija