Mark Thompson/Getty Images
POVJERILA SE NJEMAČKIM MEDIJIMA

VIDEO: MENADŽERICA OTKRILA MALO POZNATE DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA MICHAELA SCHUMACHERA 'Izvan staze bio je potpuno drugačija osoba...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2017. 19:32

Sabine Kehm, menadžerica sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera, pružila je rijedak uvid u osobni život slavnog njemačkog pilota.

"Svi znamo da jednostavno ne mogu i ne želim reći ništa o Michaelovom zdravstvenom stanju jer želim poštovati obitelj koja ne želi reći ništa kako bi zaštitila njegovu privatnost. Nažalost, ovo je jedini način da se to napravi. Drugi način ne postoji", rekla je Kehm o Schumacheru, čiji je oporavak od teške ozljede glave zadobivene na skijanju u prosincu 2013. godine obavijen velom tajne.

"Na stazi je Michael radio apsolutno sve da bi pobijedio. Želio je dati momčadi ono što su željeli od njega - pobjedu", dodala je Kehm, koja tvrdi da je izvan F1 piste Schumacher bio posve drugačiji.

"Bio je vrlo opušten, potpuno drugačija osoba. Bio je jako velikodušan i osjetljiv. Bio je obiteljski čovjek pun ljubavi. Obitelj mu je uvijek bila najvažnija i to je bilo potpuno jasno", objasnila je Kehm za njemačke medije i nastavila:

"On je dobar, pouzdan i ponekad malo šašav prijatelj koji se uvijek želio zabavljati. Ali uvijek je povlačio granicu između javnog i privatnog života, što su poštovali i navijači i mediji. Odluka da se zaštiti privatnost donesena je u Michaelovom interesu".

ZELTWEG, AUSTRIA - JULY 14:  GP VON OESTERREICH 2000, Zeltweg; Michael SCHUMACHER (GER/FERRARI), PRESSESPRECHERIN Sabine KEHM  (Photo by Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images)
Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

Osvrnula se Kehm i na nedavnu sudsku pobjedu Schumacherove obitelji protiv magazina Bunte. Schumacherova je obitelj tužila magazin zbog narušavanja privatnosti i širenja neistinitih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, a Sud u Hamburgu presudio je u njezinu korist. Magazin je tako dužan isplatiti Schumacherovoj obitelji 50.000 eura.

"Bili smo primorani nakon nedavnih objava u medijima raščictiti stvari. Napisi da Michael može hodati nisu istiniti. Takva nagađanja su neozbiljna s obzirom na prirodu njegove ozljede. Nažalost, to daje lažnu nadu tako puno ljudi", zaključila je Kehm.

Linker
26. travanj 2024 11:31